Скандален случай от Пловдив. Кадри на среднощен вандализъм с джипове на

...
Скандален случай от Пловдив. Кадри на среднощен вандализъм с джипове на
Коментари Харесай

Клип взриви социалните мрежи: Джипове на паметника на Съединението в Пловдив

Скандален случай от Пловдив. Кадри на среднощен вандализъм с джипове на Паметника на Съединението в центъра на града взривиха обществените мрежи, описват в предаването " ".

На клипа, който се популяризира в интернет, се виждат джипове ,

които се катерят по стъпалата на монумента, който е знак на обединена България и пред който застават всички публични лица на националния празник 6-ти септември.

От фрагментите се вижда, че хулиганската демонстрация е осъществена в нощните часове. Високопроходимият автомобил се качва до постамента на паметника, а там към този момент има паркиран различен джип и група младежи.

" След като видях клипа, незабавно се обадих на шефа на Министерство на вътрешните работи в Пловдив и той ме увери, че лицата ще бъдат открити .

Това се случи в границите на 24 часа. Установени са лицата, управлявали джиповете. Те са на 23 и 25 години. 25-годишният мъж има предходно наказание. Те са арестувани за период от 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи. Предстои инспекцията по случая да бъде докладвана на областен прокурор ". Това заяви  районният прокурор на Пловдив Чавдар Грошев.

Шофьорите декларирали пред управляващите , че желали да снимат музикален клип и по тази причина качили транспортните средства на постамента на паметника.

Повече вижте във видеото.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР